Author Topic: Prospecting buguit  (Read 897 times)

lipoveanul

• Member
    • View Profile
Prospecting buguit
« on: January 15, 2011, 07:16:22 pm »

Topic name: Prospecting
Spell Link:  http://www.wowhead.com/spell=31252
Bug Description: Prospecting nu functioneaza pe nici un fel de mats(5 buc asa cum scrie pe wowhead) minate.

Share on Bluesky Share on Facebook

lipoveanul

• Member
    • View Profile
Re: Prospecting buguit
« Reply #1 on: January 18, 2011, 10:09:29 pm »
Au trecut 3 zile de cand am facut report la bugul acesta si nimica nu sa rezolvat..am deschis si ticket in game si tot nu raspunde nimieni..se rezolva sau nu problema?
Pentruca din cauza acestui bug nu pot face rost de materiale epice pentru soketuri

Immortal

• Moderator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #2 on: January 18, 2011, 10:18:39 pm »
Au trecut 3 zile de cand am facut report la bugul acesta si nimica nu sa rezolvat..am deschis si ticket in game si tot nu raspunde nimieni..se rezolva sau nu problema?
Pentruca din cauza acestui bug nu pot face rost de materiale epice pentru soketuri
Stim foarte bn ca nu merge o sa o rezolvam numai putina rabdare.Toate se rezolva numai putina rabdare:)

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: January 29, 2011, 12:16:28 pm »
Stim foarte bn ca nu merge o sa o rezolvam numai putina rabdare.Toate se rezolva numai putina rabdare:)

FIX !