Author Topic: GM Recruit  (Read 2885 times)

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
GM Recruit
« on: January 10, 2011, 02:36:37 pm »
Avem nevoie de 4 GM capabili pentru a ni se alatura Staffului !!

Nume:
Caracterul curent pe Prophecy:
Varsta:
Sex: M/F
Experienta WoW:
Lista servere unde ati mai fost GM ( lasati liber daca e cazul ) :
Cat timp ati activat pe acele servere ( lasati liber daca nu aveti experienta ) :
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar :
Ce credeti ca puteti oferi comunitatii Prophecy( forum & srv ) :
Informatii suplimentare :

Daca indepliniti conditiile de mai sus si daca aduceti 20 de playeri pe server aveti GM !
« Last Edit: January 13, 2011, 06:49:03 pm by justyn »

Share on Bluesky Share on Facebook

DreaMZone

• Member
    • View Profile
Re: GM Recruit
« Reply #1 on: January 11, 2011, 09:30:46 pm »
Nume:
Caracterul curent pe Prophecy: Blaupunkt
Varsta: 17 ani
Sex: M/F -  M
Experienta WoW: 3 ani
Lista servere unde ati mai fost GM ( lasati liber daca e cazul ) : Destiny WoW (desfiintat), + sv meu privat care jucam cu prietenii mei dar care l-am desfintat din cauza conexiunii mele de internet...
Cat timp ati activat pe acele servere ( lasati liber daca nu aveti experienta ) : 1 an, 1 luna
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar : -/+ 5 ore pe saptamana intre orele 2pm si 10 pm iar in weekend 7 sau 8 am pana la 10 pm
Ce credeti ca puteti oferi comunitatii Prophecy( forum & srv ) : Pai incerc sa aduc mai multi playeri ,sa contribui cu idei si sa mentin o oarecare activitate a serverului.
Informatii suplimentare : numele meu real o sa vi-l zic in privat daca este necesar
« Last Edit: January 11, 2011, 10:02:56 pm by DreaMZone »

fragafraga

• Member
    • View Profile
« Reply #2 on: January 13, 2011, 03:51:50 pm »
Nume: Fraga
Caracterul curent pe Prophecy:Fraga
Varsta: 17 ani
Sex: M/F -  M
Experienta WoW: 5 ani
Lista servere unde ati mai fost GM ( lasati liber daca e cazul ) :
Cat timp ati activat pe acele servere ( lasati liber daca nu aveti experienta ) :
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar : 5 ore , intre ora 13:00 si 20:00
Ce credeti ca puteti oferi comunitatii Prophecy( forum & srv ) : O sa incerc sa aduc playeri si sa ajut playerii de pe server
Informatii suplimentare : nume de cod, fraga
« Last Edit: January 13, 2011, 03:55:33 pm by Metalhead »

Immortal

• Moderator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: January 13, 2011, 04:14:39 pm »
Ok deci cum sta treaba va spun eu acum.Nu vreau sa fiu arogant sau nush ce ganditi voi.Va spun ca tot ce a-ti facut pana acum sunt vorbe goale.Eu vreau fapte!De gura suntem multi buni.Nu nemesis nu se vede ca vrei sa fi gm respins!.Blaupunkt la fel nu se vede ca vrei sa fi gm respins.Fraga daca vrei sa aduci playeri sa ii vedem si mai vorbim.Va spun sincer sunt satul pana peste cap de cuvinte goale si  de cuvantul de onoare a unui om.Mai intai fapte !

Nemesis

• Member
    • View Profile
« Reply #4 on: January 13, 2011, 04:17:14 pm »
fapte ?? hai ca ma duc pe alte servere si incep sa spamez pe global :| bun asa ?? doh retart parerea mea .. nu se merita ;)

]

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: January 13, 2011, 04:31:02 pm »
fapte ?? hai ca ma duc pe alte servere si incep sa spamez pe global :| bun asa ?? doh retart parerea mea .. nu se merita ;)

OMG OMG ! Ma gandeam sa incep cu un warn dar ... neah ! Cel mai bine ar fi Ban Forum si Ip in game for 10d. Have a nice day. Si vroiai sa fi GM? =))) @ bn k mi-ai deschis ochii.
« Last Edit: January 13, 2011, 04:48:06 pm by justyn »

DreaMZone

• Member
    • View Profile
« Reply #6 on: January 13, 2011, 04:46:54 pm »
Ok Immortal zi-mi ce intelegi prin fapte, ce ai vrea sa fac? ( ca sa stiu la ce sa ma astept )

Immortal

• Moderator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #7 on: January 13, 2011, 04:53:04 pm »
Ok Immortal zi-mi ce intelegi prin fapte, ce ai vrea sa fac? ( ca sa stiu la ce sa ma astept )

1. Activitate slaba.
2.A fi gm inseamna rabdare determinare creativitate maturitate (ceea ce nu am vazut in cazul lui nemesis care s-a ocupat de cand a venit pe server de smecherii cu gearu)
3.Prin fapte ma refer sa se vada o schimbare cati-va playeri sa va dati interesul.
                          Asa ceva nu sa vazut la voi:)!
                                                     Nice day!Be pro!Be prophecy!

DreaMZone

• Member
    • View Profile
« Reply #8 on: January 13, 2011, 05:19:27 pm »
Pai, 1) imi pare rau ca n-am putut intra foarte mult timp pe sv saptamana asta pt ca am avut cv probleme in viata reala
        2) cum i-am zis si lui justyn pe skype, poate ar trebui sa puneti un sitem de votare cu rewarduri prin care sa va faceti si
             reclama si si playerii sa-si mai ia un mount sau cv care sa-i poata sa-i atraga pe sv asta
        3)  crede-ma ca interesul meu este destul de ridicat dar eu nu pot sa-i tin pe playeri aici pentru ca pe sv asta nu se
              intampla nimic, nimeni nu da join bg sau nimeni nu vine la tn sau sa-ti zica pl global sa facem un raid  sau cv...   (sper sa nu va suparati ca am zis asta dar asta e adevarul )

Immortal

• Moderator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #9 on: January 13, 2011, 05:38:01 pm »
Pai, 1) imi pare rau ca n-am putut intra foarte mult timp pe sv saptamana asta pt ca am avut cv probleme in viata reala
        2) cum i-am zis si lui justyn pe skype, poate ar trebui sa puneti un sitem de votare cu rewarduri prin care sa va faceti si
             reclama si si playerii sa-si mai ia un mount sau cv care sa-i poata sa-i atraga pe sv asta
        3)  crede-ma ca interesul meu este destul de ridicat dar eu nu pot sa-i tin pe playeri aici pentru ca pe sv asta nu se
              intampla nimic, nimeni nu da join bg sau nimeni nu vine la tn sau sa-ti zica pl global sa facem un raid  sau cv...   (sper sa nu va suparati ca am zis asta dar asta e adevarul )

Bun te inteleg ai avut probleme....insa in privinta a ceea ce ai spus mai in jos despre asta vroiam sa vb sa aduce-ti playeri pt a popula serverul.Desigur ca nu vezi asa ceva pe global deoarece nu sunt playeri intelegi?

Silviu

• Moderator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #10 on: January 13, 2011, 08:33:58 pm »
Nume: Silviu
Caracter curent: Silviu
Varsta: 19 ani
Sex: M
Experienta WoW: aprox. 4 ani
Lista server unde ati mai fost GM: Tru-WoW (GM + developer)
Cat timp am activat pe Tru-WoW: 1 an
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar: De pe la 2PM pana seara tarziu (1-2AM), in timpul saptamanii. In weekend-uri pot sta cat este nevoie. In medie, peste 6 ore / zi.
Ce as putea oferi comunitatii dvs.: Am experienta 4 ani in C++/SQL. Da, de la varsta de aprox. 15 ani am inceput. Cunosc mecanica core-ului Trinity/Mangos. Pot creea scripturi in C++ (bossi, iteme custom, teleporteri, s.a.m.d). Pot fixa bug-uri actuale, legate de SQL, dar si de core (C++). In mare, vreau sa fiu developer. Nu ma intereseaza sa fiu GM pentru a zbura de colo-colo si sa ma distrez. Vreau doar sa ajut serverul from "behind the scenes".
Alte informatii: Sunt dispus sa vorbesc despre orice in cazul in care sunt acceptat in echipa.

Multumesc, si o zi buna!

Dantewow

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
    • W0W Prophecy
« Reply #11 on: January 13, 2011, 10:05:12 pm »
Silviu daca esti de acord si vrei sa ne dai o mana de ajutor, te asteptam cu mult drag.

Multumim pentru ajutor !

GM Silviu, Acceptat !

roobyk

• Member
    • View Profile
« Reply #12 on: January 15, 2011, 10:56:21 pm »
Nume: Roobyk
Caracterul curent pe Prophecy: Rubyk
Varsta: 16
Sex: M/F m
Lista servere unde ati mai fost GM ( lasati liber daca e cazul ) : pai nu e reclama ? ma rog! WoW-Explorer si inca vreo 4 nu imi aduc aminte ca sunt vechi dupa TBC
Cat timp ati activat pe acele servere ( lasati liber daca nu aveti experienta ) :  3-4 luni
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar : in weekend mereu , in timpul saptamanii dimineata de la 9 la 11:30 si seara mai putin in timul saptamanii!
Ce credeti ca puteti oferi comunitatii Prophecy( forum & srv ) : Pai vreau sa ajut comunitatea sa se dezvolte. Sa ajut playery... sa contribui cu idei la dezvoltarea serverului...si cam asta ar fi cel mai important !
Informatii suplimentare : Have Fun !

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #13 on: January 15, 2011, 11:16:32 pm »
Nume: Roobyk
Caracterul curent pe Prophecy: Rubyk
Varsta: 16
Sex: M/F m
Lista servere unde ati mai fost GM ( lasati liber daca e cazul ) : pai nu e reclama ? ma rog! WoW-Explorer si inca vreo 4 nu imi aduc aminte ca sunt vechi dupa TBC
Cat timp ati activat pe acele servere ( lasati liber daca nu aveti experienta ) :  3-4 luni
Cat timp sunteti dispusi sa petreceti pe server si in ce interval orar : in weekend mereu , in timpul saptamanii dimineata de la 9 la 11:30 si seara mai putin in timul saptamanii!
Ce credeti ca puteti oferi comunitatii Prophecy( forum & srv ) : Pai vreau sa ajut comunitatea sa se dezvolte. Sa ajut playery... sa contribui cu idei la dezvoltarea serverului...si cam asta ar fi cel mai important !
Informatii suplimentare : Have Fun !

Sa vedem 50 playeri online si cred k o sa ai o sansa.

Onnzy

• Game Master
  • Member
  • *
  • Just For YoU.
    • View Profile
    • http://prophecy.ro.lt/
« Reply #14 on: January 31, 2011, 04:07:16 pm »
Un + de la mine.Momentan ne ocupam cu popularea serverului.Dupaia putem vorbi de un gm.Have FuN.