Author Topic: A little pissed off  (Read 2020 times)

Liviu

• Member
  • Rock Hard!
    • View Profile
    • Epic!
A little pissed off
« on: February 01, 2011, 12:22:41 pm »
Ok, sa va zic o treaba, in ultima zii vad numai lume full relentless & wrathfull ce vine pe server, dar eu tot cu deeadly, ma intreb, cum vreti ca un nou venit cu deadly (in cazul meu nu sunt nou venit) sa poata sa faca arenas si sa castige, sau PvP 1 to 1, nu are nici o sansa...
De exemplu, eu, de cand sa deschis serverul numai pe el am jucat, cum imi plateste serverul loialitatea? Cu deadly si un ''welcome back'' si sa nu mai zic toti playerii pe care i-am adus de-a lungul acestui timp, cel putin 30, dar na cum sa inchis serverul de atatea ori, nu mai au chef sa joace ca pentru intr-o luna sa se inchida din nou (si nu zic ca asta o sa se intample acuma). Am stat atata timp sa fac ahievemnt, armura, pets, mount, si acuma ce am, un cont de la 0....sa nu mai zic si de toate bugurile, gasitew si reportate dea lungul serverului...
Concluzia : nu cred ca mai am ce face pe server mult timp....
« Last Edit: February 01, 2011, 12:25:38 pm by Liviu »

Share on Bluesky Share on Facebook

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
Re: A little pissed off
« Reply #1 on: February 01, 2011, 12:34:04 pm »
In caz ca nu stiai, o sa aflii acum, avem o "oferta" ce consta in cut/paste, adica daca ai un caracter pe alt server il poti face aici, asta daca ai dovezi constand in screenshots, cu gearul pe care il ai acolo.
« Last Edit: February 01, 2011, 12:39:00 pm by justyn »

AgainstAllGods

• Member
    • View Profile
« Reply #2 on: February 01, 2011, 01:45:41 pm »
Hmm decat Cut/Paste ..adica pe servu ala sa il sterg (stii poate si pe ala lumea a lucrat ceva)...sal copiez aici ...cand nu avem de unde sa stim cat va sta on..
uite spre exemplu eu mias luam Druidu de pe molten de 5K...dar nu iash da Delete nici in ruptu capului ...la cat am lucrat la el no thx....
 si din aceiasi chestie care a scriso mai sus Liviu au plecat si membri ghildei Addicted cu care am venit...a si sa vrem sa venim cu caracterele de pe Histeria si nu putem ...au dat wipe :))

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #3 on: February 01, 2011, 01:56:58 pm »
Dupa cum vezi, playerii veniti sunt de pe ultimate si chiar daca acolo s-a dat wipe au primit gearu pe care-l aveau inainte de wipe. @ NU te pune nimeni sa stergi nici un caracter de pe server pe care tu ai muncit, am spus, in cazul  in care vrei gearu de acolo iti dai delete pe serverul respectiv si primesti gearu aici (NU este obligatoriu sa faci asta); altfel cred ca va multumiti si cu gearu de la vendori :) !!!
« Last Edit: February 01, 2011, 05:40:11 pm by justyn »

AgainstAllGods

• Member
    • View Profile
« Reply #4 on: February 01, 2011, 02:01:35 pm »
mda oricine vine de pe ultimate siar da delete la cum merge (bine acu nu mai e nevoie) dar zimi tu mie unde pe alte servere ai aceasta optiune ..practic stupida (srry dar e adevarat) cu delete... pe toate servere unde este "Activ" Char Transfer ca asta este pana al urma nu tre sa-ti dai delete..ci doar sa ii faci print cu fiecare item in parte..bla bla playeri on si alte chestii..si cum am zis si mai sus as vrea sami aduc druidu de pe molten dar nu cu "optiunea" Delete char acolo

justyn

• Administrator
  • Member
  • *
    • View Profile
« Reply #5 on: February 01, 2011, 02:19:03 pm »
Inainte de aceasta "Oferta"  erau 8-12 playeri online la ora 20:00, 4-5 dintre ei fiind GM. Toti din Staff am fost de acord cu ideea asta si dupa cate vezi da rezultate. @ si voi ati avut caractere pe ultimate, chiar daca s-a dat wipe, puteam foartea usor sa va transfer caracterele aici; nu a zis nimeni sa stergi druidul dupa Molten.

AgainstAllGods

• Member
    • View Profile
« Reply #6 on: February 01, 2011, 02:26:41 pm »
pai ok si cum ai vrea sati arat c armura aveam pe rougu de pe ultimate cand nul mai am?

Liviu

• Member
  • Rock Hard!
    • View Profile
    • Epic!
« Reply #7 on: February 01, 2011, 04:00:15 pm »
Si stii ce problema mai e?
Poate de pe serverul care ei vin, au arena team rates la 2-3x si honor 5-6x si aici 2x....so si eu pot sa ma bag pe acel anumit server si fac gear mai repede decat aici si dupa dau transfer...